mandag 14. januar 2013

Velkommen til oss


Hjertlig velkommen innom vår babyshower blogg. Vårt mål med denne bloggen er at akkurat du skal få et avbrekk fra hverdagen ved å få et innblikk i den koseligste tradisjonen fra Amerika, Babyshower.
Og vår tolkning av hvordan denne tradisjonen lett kan blåses liv i og gjennomføres, ved å feire den kommende mor. Dette skal vi prøve å gi uttrykk i gjennom våre inspirasjonsbilder og "gjør det selv" bilder/ oppskrifter, slik at du lett kan gjennomføre dette selv. Vi kommer til å avsløre fantastiske oppskrifter, morsomme forslag til aktiviteter som kan gjennomføres under feiringen ,borddekkinger, øvrige dekorasjoner og mye mer.

Som mødre har vi erfart hvor viktig og givende det er å samle venninnegjengen i en til tider hektisk hverdag. For å koble av, kose seg, dele erfaringer, oppdatere seg på siste nytt, og bare rett og slett være seg selv. Dette er ikke bestandig like lett å gjennomføre, da flertallet av oss desverre ikke har au pair og vaskehjelp som gjør det mulig å komme seg ut så ofte som man ønsker. Babyshower er en tradisjon som passer ypperlig til å samle jentene , og gjøre det lille ekstra for å vise at man virkelig setter pris på hverandre. Noe som vi alle kan bli flinkere til å gjøre, og ved bruk av våre inspirasjonsbilder håper vi at du lar kreativiteten blomstre og blir inspirert til å gjennomføre en Babyshower. Vi ønsker deg en hyggelig bloggopplevelse!

Vennlig hilsen

BabyshowerpikeneIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar