mandag 17. juni 2013

A little piece of heaven

A little piece of heaven <3 
Vi tørr å påstå at dette er en av verdens beste sjokoladekakeoppskrifter




Smelt smøret, og la det avkjøles. Bland sukker, natron, v.sukker, o` boy og mel
godt sammen, bruk gjerne en sil for å unngå klumper.
Bland kefir med smøret og hell det over det tørre.
Mikses i kjøkkenmaskin i ca 2 min.

Kle en langpanne med bakepapir og hell over røren. Stekes på 200 grader i nederste rille i
ca 30 min. Bruk en kakenål!

Som fyll  kan du bruke hvilken som helst sjokoladekakeglasur. Selv foretrekker vi smørkrem:)

150 g mykt smør (romtemp)
3 ts vaniljesukker
5 ss kakao
3 ss kaffe
1 pk melis

Ha alle ingrediensene sammen, og kjør den i kjøkkenmaskinen
en god stund. Kremen skal være litt "fluffy".
Bre smørkremen på den avkjølte kakebunnen.
 Og blir det for lenge å vente, kan man finne barnet i seg og
slikke bollen... grundig:)

*LyKkE*


 Tips:
Hell 3/4 av kakedeigen i en kakeform formet som en bamse, ball, klovn, hjerte ol.
Sjokoladerøren holder til en formkake, og ca 12 muffins.
Kaken må stekes midt i ovn, og ca i 40-45 min.
Plutselig har du kjørt to fluer i en smekk, og scoret husmorpoeng i samme slengen. 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar