fredag 3. mai 2013

Sitronkake

Server en nydelig sitronkake neste gang du skal i babyshower. Vi har børstet støv av en gammel oppskrift.
 Formkaker er endelig på vei tilbake igjen etter flere tiår i dvale.
Her kan du selfølgelig tilsette blå eller rosa pastafarge i glasuren hvis kjønnet til babyen
er kjent.

Nylig ble dennne kaken servert på en jentekveld, og den falt virkelig i smak. 
Passer også perfekt å servere i
dåp, konfirmasjoner & bryllup.



Pisk egg og sukker hvitt og luftig.
Tilsett ett og ett egg i røra mens du rører.
Tilsett det tørre litt og litt, vekselvis med fløten.
Vend inn revet sitronskall og sitronsaft.

Glasur:

4-5 dl melis
saften fra en halv sitron
litt melk


  Ha røra i en 26 cm form.
180 grader midt i ovnen
i 40-45 min

Nyyt..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar