onsdag 13. mars 2013

Fine mammaklær


Magen strutter, buksene har blitt for trange, dette tærer på humøret. Mange gravide kjenner seg igjen i akkurat denne følelsen. Som førstegangsfødende er det som regel kjempestas og shoppe gravidklær, og man kan ikke fort nok få vist fram den fine magen sin. Har man et svangerskap eller to bak seg , eller flere kilo er kommet snikende tidlig i svangerskapet, er det som regel ikke like stas. Noen forbinder mammaklær med trauste, store og kjedelige plagg, som ikke sitter som de skal. Heldigvis er våren tid for tights og tunika. 
Og som vi elsker denne moten, ingen stramme linninger eller kjærlighetshåndtak som henger over buksa. Og det beste av alt, man føler seg så fin. 
Ved å invistere i et par tights og noen fargerike tunikaer i en litt større størrelse enn den man bruker, har man plutselig et vårplagg. Og for all del ikke glem,
 ALLE liker synet av en gravid kinne.

I en babyshower har man med gaver til det kommende barnet. Men man kan også
vinkle det inn slik at den gravide selv får et gavedryss.

Vi har sett på noen mammaklær til overkommelige priser som vi
har konkludert med at enhver gravid har blitt glade for.


med FRI frakt!

Topp fra Cocoon 199 kr

Jeans fra Coocon 199 kr


Skjørt 209

Leggings 199

Topp 126 kr


Pysjamas 299


Vårjakke 499Kjole 359Singlet 159 krSinglett 159 krEt godt råd er å ikke kjøpe alle klærne tidlig i svangerskapet. Kanskje blir ikke fasongen helt som du hadde sett for deg. Det å låne mammaklær av venninner er også en ide, og plutselig ha flere antrekk å velge mellom. Da føler man seg umiddelbart litt freshere.

Snekkerbuksa,det ultimate gravidbuksa gjennom tidene. Ut eller inn i 2013? 


NYT SVANGERSKAPET DAMER!!

Har du gode tips til mammaklær? Og hva er/var dine favoritter?
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar